De Festileaks Top 17: Froukje komt binnen op nummer 1!

De Festileaks Top 17 is onze eigen hitlijst samengesteld door de Festileaks community. Naast Froukje wordt de top 3 gecomplementeerd door The National en boygenius. De hoogste stijger deze week is de samenwerking van Thundercat met Tame Impala die maar liefst 11 plekken winst boekt.

Elke maandag zal de Festileaks Top 17 bekendgemaakt worden en jij bepaalt de inhoud van deze hitlijst! Het enige wat je hoeft te doen is je stem uit te brengen. Dat kan door op onderstaande link te klikken. Natuurlijk mag je ook een eigen suggestie doorgeven. Let op: stem vóór zondag.

STEM HIER!!!

De Festileaks Top 17 van week 21

Helaas hebben we deze week afscheid moeten nemen van Florence + The Machine, Bring Me the Horizon, De Jeugd Van Tegenwoordig, Foo Fighters, The Chemical Brothers en Nothing But Thieves. Die laatste komt wel weer terug in de lijst met hun laatste single. Bekijk alle nieuwe nummers en verschuiving in de hele lijst hieronder!

 1. Froukje – ‘Naar Het Licht’ (Nieuw)
 2. The National ft. Phoebe Bridgers – ‘Your Mind Is Not Your Friend’ (-1)
 3. boygenius – ‘Not Strong Enough’ (+0)
 4. Thundercat ft. Tame Impala – ‘No More Lies’ (+11)
 5. Grian Chatten – ‘Fairlies’ (+7)
 6. Froukje – ‘Als Ik God Was’ (+2)
 7. Ghost – ‘Jesus He Knows Me’ (+3)
 8. Spinvis – ‘Lente ’22’ (+3)
 9. Jessie Ware – ‘Begin Again’ (+5)
 10. Queens of the Stone Age – ‘Emotion Sickness’ (Nieuw)
 11. Depeche Mode – ‘Ghost Again’ (-2)
 12. Beach House – ‘Become’ (Nieuw)
 13. Linkin Park – ‘Lost’ (-9)
 14. The National ft. Taylor Swift – ‘The Alcott’ (-9)
 15. Confidence Man ft. Daniel Avery – ‘On & On (Again)’ (Nieuw)
 16. Nothing But Thieves – ‘Overcome’ (Nieuw)
 17. Metallica – ‘Too Far Gone?’ (Nieuw)

Festileaks op Spotify

Ook op Spotify is Festileaks hèt platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner-setlists, specials en natuurlijk de wekelijkse ‘Festileaks Release Radar’.