Festileaks Tipt: 6 manieren om je bagage handig te vervoeren

Lowlands camping
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In onze handige Festival Paklijst vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd festivalweekend. Van een tent tot bluetooth speakers, maar ook powerbanks en luchtbedden staan erop. Deze keer bespreken we zes manieren om het vervoeren van je zware bagage wat relaxter te maken.

Al je bagage het OV in zeulen of dat ellenlange eind met je bepakking van de parkeerplaats naar de camping slepen: het is absoluut geen pretje. Met deze zes vervoertips wordt die zware last gelukkig iets lichter.

1. Backpack Forclaz 60 Liter

Van frustratie naar euforie. Deze parel onder de backpacks maakt korte metten met het gepuzzel tijdens het inpakken en al helemaal met die lamme armen tijdens het sjouwen. Hou je handen vrij voor belangrijkere zaken: een ijskoud pilsje! Let erop dat je je backpack goed verstelt, zodat hij perfect aansluit bij de vorm en grootte van je rug.

2. Sporttas Nike 40L

Schrijf de good old sporttas niet af! Stiekem gaat er gewoon gruwelijk veel in en kun je ‘m makkelijk inpakken door de grote opening. Met de bijgevoegde lange band kun je ‘m ook nog eens makkelijk om je rug hangen, in plaats van jezelf sneetjes in handen dragen.

3. Boodschappentrolley

Voor de kleine en grote boodschappen. Deze stevige boodschappentrolley trek je gemakkelijk achter je aan en het mooie is: hij volgt je ook nog. Even pauze? Dan zet je ‘m gewoon op zijn standaard. Een modderig paadje in het vooruitzicht? Dankzij de robuuste bandjes kan ook deze horde worden genomen. Vanaf nu loopt het op rolletjes!

4. Inklapbaar Steekwagentje

Je klapt ‘m gewoon uit! Met dit handige in hoogte verstelbare steekwagentje vervoer je afhankelijk van het model moeiteloos tot wel 120 kilo bagage. Ideaal om je zware traytjes bier, tenten, slaapzakken of campingstoeltjes op te vervoeren.

5. TravelZ Rolkoffer 35L

Speciaal voor de festivalganger die het liefst zijn hele inloopkast meeneemt: 35L opslagplek op wieltjes. Door de harde behuizing is je bagage goed beschermd tegen vallen en stoten. Daarnaast is het koffer af te sluiten met een cijferslot, waardoor je bezittingen ook tijdens het festival veilig zijn opgeborgen.

6. Opvouwbare Bolderkar

Ideaal voor de festivalganger die alles uit de kast haalt voor een echt festivalkamp. Deze bolderkar heeft een draaggewicht van 70kg en kan dus moeiteloos je tent, je slaapspullen én alle andere campingbenodigdheden voor een festivalweekend dragen.

Festival Paklijst

Heb je je keuze kunnen maken tussen deze 6 vervoersmiddelen voor je bagage? Dan ben je toe aan de volgende stap. Check onze Festival Paklijst voor al je benodigdheden op de festivals van 2023!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy