Loose Ends festival keert terug in 2023 met nieuwe locatie

Sfeer Down the Rabbit Hole 2022
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Het Loose Ends festival keert na een afwezigheid van vier jaar terug voor haar tweede editie. Het eendaags evenement verandert van locatie, dit jaar nemen zij op zaterdag 26 augustus het Beton-T terrein in Utrecht over.

Loose Ends is een klein festival gefocust op garage, punk en post-punk muziek. Ze boeken binnen- en buitenlandse bands met een hoog gitaargehalte. Zo stonden onder andere Fontaines D.C., Indian Askin en Pip Blom bij de eerste editie in 2019 op het affiche. Nu keert het festival na een afwezigheid van vier jaar dus weer terug. In 2023 kiest Loose Ends voor een nieuwe locatie, namelijk het Beton-T terrein in Utrecht. De vorige editie van het evenement vond nog plaats bij het NDSM-werf in Amsterdam.

Loose Ends 2023

Op zaterdag 26 augustus vindt dus de tweede editie van Loose Ends plaats. Tivoli Vredenburg- programmeur Lisa de Jongh stelt dat de opzet wat ‘intiemer’ wordt dan in Amsterdam. Er zullen twee podia komen met afwisselende acts en er wordt ingezet op ongeveer tweeduizend bezoekers. Er wordt gemikt op een ticketprijs onder de dertig euro om het evenement toegankelijk te houden voor iedereen.

Wil jij zeker aanwezig zijn op Loose Ends 2023? Via de website kan je je inschrijven voor de presale, die begint op 2 juni om 10:00.