Luister de nieuwe Festivalpodcast! De laatste voor we losgaan

Best Kept Secret
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw. Voorbeschouwing, kom maar gauw! Het is bijna zover, de festivalzomer van 2023 barst nog net niet los. In deze aflevering van de Festivalpodcast bespreken hosts Jos, Julia en Judith alles waar ze naar uitkijken en waar ze minder naar uitkijken. Luisteren dus!

In deze aflevering:

  • Hier kijken we naar uit en hier kijken we tegenop, want het is natuurlijk niet allemaal koek en ei
  • Dit worden dé festivaltrends van 2023, dan kun je je alvast even voorbereiden
  • En heb je beide nieren nog? Mooi, verkoop er direct eentje om bier te kopen tijdens de duurste festivalzomer ooit

Ook in de community werd een hoop besproken. Zo hebben we het onder andere even over Taylor Swift, de nieuwe Foo Fighters-drummer en het bandje van Tomorrowland.

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

Vind je het leuk? Abonneer je dan! Je checkt de show op Spotify of op Apple Podcasts.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!