Queens of the Stone Age kondigt nieuw album ‘In Times New Roman aan’; eerste single ‘Emotion Sickness’ nu te beluisteren

Queens of the Stone Age

Het nieuwe Queens of The Stone Age album In Times New Roman ziet op 16 juni het daglicht. De eerste single ‘Emotion Sickness’ is nu overal te beluisteren.

Afgelopen weken gebeurden er vreemde dingen op de socials van Queens of the Stone Age. Op YouTube, Instagram en Spotify kronkelden slangen door het beeld. Daarnaast verschenen er de afgelopen twee dagen korte teasers van nieuwe songs. En nu weten we waarom: QOTSA is dit jaar nog met nieuw werk te horen op Pinkpop 2023 en Rock Werchter 2023! De groep rond Josh Homme kondigt vandaag het nieuwe album In Times New Roman aan, wat op 16 juni uitkomt. De eerste single heet ‘Emotion Sickness’ is nu overal te beluisteren. De clip, geregistreerd door Liam Lynch, verschijnt morgen.

Gaat het teasen door?

De afgelopen week werden er al op de verschillende socials enkele teasers gepost. Wie goed opgelet heeft kan horen dat ‘Emotion Sickness’ geen overeenkomsten heeft met de eerder geplaatste video’s. Krijgen we in aanloop naar de releasedag van In Times New Roman meer van dit soort teasers voor de kiezen?