Advertisement

Data en ticketverkoop Best Kept Secret 2024 bekend

BKS 2022
Photo credit: Debbie Spaan / Festileaks

Best Kept Secret 2023 is nog maar net van start, maar de echte speurneus kan op het festival al zien wanneer we een kaartje voor 2024 kunnen bemachtigen. Vanaf aanstaande woensdag 14 juni start de pre-sale voor de speciale tiende editie van het festival in Hilvarenbeek.

Best Kept Secret 2024

Daarnaast staat op de poster dat de jubileumeditie weer in hetzelfde weekend in juni plaatsvindt. Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juni kunnen we weer genieten in Hilvarenbeek. We zijn benieuwd naar de line-up!

Maar eerst maar eens kijken wat de editie van dit weekend ons brengt. Ben jij ook op BKS dit weekend? Laat vooral weten wat je van het festival vindt door ons festivalrapport in te vullen.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2013

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 21-23 juni 2013
Tickets Niet meer beschikbaar.