Festileaks lanceert eigen Festival Merch kledinglijn

Dikke eyecatchers op de festivals deze zomer: de Festival Merch van Festileaks. Duurzame t-shirts en truien van topkwaliteit, in al je favoriete kleuren en elk met een iconisch én handgemaakt borduursel in festivalstijl. Nu helemaal klaar om door jou gedragen te worden.

In de basis bestaat de Festival Merch van Festileaks uit twee producten: een Bio Shirt en een Bio Trui, beide super comfy en eerlijk gemaakt van biologische en gerecyclede stoffen. Maar hier komt de fun: want ze zijn eindeloos te mixen & matchen met tal van kleuren, iconische borduursels in festivalstijl en natuurlijk in elke maat.

Direct proberen? Begin met een t-shirt of met een trui.

Festival borduursels

Centraal in de Festival Merch van Festileaks staan de iconische borduursels in festival stijl, dat je bij elk product vindt op de borst. De stijlvolle iconen staan symbool voor een aantal van de meest herkenbare festival elementen. Momenteel zijn er 10 stuks beschikbaar: een confettikanon, een gitaar, muzieknoot, biertjes, het raketje, een festivaltoilet, het rockhandje, de regenboog en twee teksten.

De borduursels worden met de hand gemaakt en pas gezet nadat je hebt besteld. Dat is al duurzaam an sich, maar doordat het borduursels zijn hoef je je ook geen zorgen te maken dat de print na vaak wassen afbrokkelt. Winnen!

Prijs en verzenden

Wat ’t mag kosten? Shirts zijn verkrijgbaar voor € 34,99. Truien gaan voor € 59,99. Festival Merch van Festileaks wordt binnen 3 werkdagen verzonden. Binnen Nederland geldt gratis verzending vanaf € 50, dus in de praktijk vanaf 2 t-shirts. We verzenden ook naar België.

Samenwerking met Taadaa Shop

De Festival Merch van Festileaks is een samenwerking met Taadaa Shop. De boutique webshop produceert uitsluitend handgemaakte producten, zonder massaproductie en altijd met respect voor mens, dier en milieu. Taadaa Shop ontvangt een score van 4.9 op 5 op Trustpilot.