De Festivalpodcast: Zwarte Cross en Wildeburg 2023 nabesproken

Foto: Rachel Ecclestone (Wildeburg 2023)

Strijder Judith heeft net twee festivals in één weekend achter de rug, Jos en Julia zitten iets frisser in de race, maar er is weer een spiksplinternieuwe aflevering van de Festivalpodcast. Niet de minste festivals worden besproken, onder andere Wildeburg en de Zwarte Cross komen langs.

Verder wordt het volgende besproken:

  • Weer The 1975 in het nieuws? Wat nu weer?
  • Grote festivals Bospop, Awakenings en Wildeburg cancellen een dag door noodweer
  • Lekker met lichtjes zwaaien want Coldplay was in Amsterdam
  • Weekend 1 van Tomorrowland is afgelopen

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

Vind je het leuk? Abonneer je dan! Je checkt de show op Spotify of op Apple Podcasts.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!

Wildeburg Logo

Wildeburg 2024

Locatie
Nederland
Kraggenburg, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen