Advertisement

Check hier de plattegrond van Lowlands 2023

Weten waar je muntjes kunt halen, kunt douchen of waar toch in godsnaam die Alpha zit? Dat check je natuurlijk allemaal op de plattegrond van Lowlands 2023. Je vindt ‘m in de officiële festival app, maar voor het gemak: bij deze ook hier.

Klik op de kaart om hem te vergroten in je browser!

Terrein en afstanden

Het Lowlands-terrein bestaat uit twee delen. Op het zuiden van de plattegrond vind je Cape Lowlands, waar je de Bravo, India, X-Ray, Hacienda en ArmadiLLow vindt. Noordelijker daar van vind je Planet Paradise., het gedeelte met de Heineken, Lima, Echo en Juliet. Hier vindt je nog veel meer eten en waan je je echt in de wereldkeuken van je dromen. Tot slot is er de Alpha, het main stage gebied van het festival.

De afstanden tussen de podia zijn flink. Wanneer er verder niemand op het terrein is, loop je van de Bravo naar de Alpha in een kwartiertje. Maar in de realiteit doe je er een stuk langer over, zeker als je in de late avond tijdens topdrukte tussen die twee grootste stages wil lopen, reken je er beter een half uur voor. De Heineken zit precies in het midden tussen de Alpha en Bravo, dus daarvoor geldt de helft van de tijd.

Kluisjes, sigaretten en meer

Op zoek naar de belangrijkste zaken? Lockers vind je direct bij de zuidelijkse festivalingang, net na de ingang van camping 3. Daar kun je ook sigaretten halen. Munten vind je overal verspreid over het terrein. De EHBO is bij de 3 grootste podia: Alpha, Bravo, Heineken. Merchandise haal je bij de zuidelijke ingang of naast de Juliet, op weg naar de Alpha.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.