Dit moet je zien: hilarische Lowlands-sketches van Plakshot, met 4voor12 en Van Eerdenburg-parodie

Ook de populaire VPRO-serie Plakshot is er dit jaar bij op Lowlands. In het satirische programma (dat het met name op Instagram, YouTube en TikTok goed doet) geeft Roel Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn scherpe blik op de actualiteit. Ook Lowlands ontgeldt het nu niet.

Op moment van schrijven is een tweetal video’s geüpload op het YouTube-kanaal van Plakshot. Die zijn beide een dikke tip om terug te kijken voor festivalgangers die zin hebben in een goede lach.

Terreinrondleiding van Eerd van Ericburg

Check deze video voor een parodie op Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg, die met een overload aan irrelevante cijfers strooit, mensen constant net iets te amicaal aanspreekt en natuurlijk een rockact tipt. Zullen we door?

4voor12

Ook muziekjournalist Atze de Vrieze wordt op de hak genomen in deze sketch over 4voor12. Nét even wat sneller dan 3voor12, en nét even wat beter op de hoogte. Gelukkig wel gewoon met hetzelfde iconische petje, én met een mooie guest-appearance van S10, die haar lach niet kan inhouden.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.