Join de Lowlands fans WhatsApp en Festileaks Meet-up op Lowlands 2023

Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De Festileaks community is het kloppende hart van ons platform. Zowel voor als achter de schermen dragen duizenden enthousiastelingen dagelijks bij aan een bruisende online gemeenschap. Om dat te vieren introduceren we een speciale Lowlands Fans groep in onze Festifans WhatsApp-community. Én organiseren we op Lowlands 2023 wederom een Festileaks Meet-up, om onze gezamenlijke liefde voor het festivalleven te vieren en elkaar beter te leren kennen.

Sinds 2020 is de Festifans WhatsAppgroep het kloppende hart van de Festileaks-community. Het is dé plek voor het uitwisselen van festivalervaringen, muziektips en nieuwtjes over al onze favoriete evenementen. Deze week voegen we daar een specifieke groep aan toe voor Lowlands-fans. Join ‘m nu voor nog meer gezelligheid komend weekend!

Kom zaterdag naar de Festileaks Meet-up

Of je nou een actieve forumganger bent, af en toe onze stories bekijkt of benieuwd bent welke koppies nou elke dag al die artikelen schrijven: iedereen die Festileaks een warm hart toedraagt is meer dan welkom bij de meet-up op Lowlands 2023.

Natuurlijk houden we (voor zover dat kan) rekening met al het moois op het muzikale programma en daarom spreken we zaterdag af na afloop van boygenius in de buurt van de Bravo, zodat we samen nog even de laatste traantjes kunnen wegpinken.

Datum: zaterdag 19 augustus 2023
Tijd: 16:00 uur, na boygenius
Waar: Armadillow, in de hoek richting de campings

De meet-up spot is te vinden in de witte cirkel op onderstaande plattegrond:

Don’t miss de groepsfoto!

Festileaks Meet-ups vinden regelmatig plaats op de grote festivals in Nederland en België. We vinden het super leuk om onze mede-festivalgangers te ontmoeten en zijn benieuwd wat je bezighoudt deze zomer. Natuurlijk recenseren we samen alvast voorzichtig wat we tot nu toe zagen op het festival en wisselen we tips uit over wat nog staat te gebeuren. En uiteraard is er die altijd beruchte – maar minstens net zo legendarische – groepsfoto. Mis hem niet!

We hopen je heel graag te zien, aanstaande zaterdag op Lowlands!

Heb je een vraag over de meet-up? DM ons even via Insta of gooi ‘m in de WhatsApp-community.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.