Advertisement

Twee bezoekers overleden op Decibel Outdoor 2023

Photo: Decibel Outdoor 2019

Afgelopen editie van Decibel Outdoor is er een met een zwart randje na het overlijden van twee festivalgangers.

Bezoekers en de organisatie van het hardstylefestival Decibel Outdoor 2023 in het Brabantse Hilvarenbeek zijn enorm geschokt na het overlijden van twee zeer jonge bezoekers van het festival. Op zaterdag werd het lichaam van een 19-jarige festivalganger in zijn tent gevonden en op zondagnacht werd een 23-jarige man als vermist opgegeven, deze werd op maandagochtend gevonden in een kanaal nabij.

Uit spoedonderzoek is gebleken dat de 19-jarige man uit Duitsland een natuurlijke dood is gestorven, de doodsoorzaak van de 23-jarige man uit het Friese Oudehaske wordt nog onderzocht. De organisatie heeft laten weten de situatie verschrikkelijk te vinden en betuigt hun diepste medeleven aan de nabestaanden

Traumahelikopter

Op zondagnacht is er een traumahelikopter geland op het festivalterrein nadat een man onwel werd op de camping. Deze bezoeker is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem gaat is vooralsnog onbekend. Een woordvoerder laat weten dat het nog te vroeg is om na te denken over eventuele maatregelen omdat de onderzoeken naar de oorzaken van deze gebeurtenissen nog gaande zijn. “Onze voornaamste zorg is nu de aandacht voor de nabestaanden en direct betrokkenen.”

Decibel Outdoor Logo

Decibel Outdoor 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.