Kijk terug: Joris Voorn op Awakenings 2023

Hij is een graag geziene gast op technofestivals en een van de beroemdste dj’s in zijn genre. We hebben het natuurlijk over Joris Voorn, die dit jaar weer twee meesterlijke sets weggaf op de festivals van Awakenings. Festileaks is op zoek naar de beste acts van deze zomer: wie weet past deze Nederlandse trots wel in jouw lijstje.

Voor Joris Voorn is Awakenings altijd een mooie thuiskomst. De Nederlandse dj weet steeds moeiteloos het publiek mee te krijgen in zijn sets met een bpm-gehalte waar je u tegen zegt. Ook dit jaar was Joris Voorn weer aanwezig op het technofestival. Zowel in het voorjaar als in het hartje van de zomer mocht hij techno liefhebbers voorzien van dansbare beats.

Gelukkig zijn deze sets gefilmd en kun je nog even nagenieten. Rustig zal het zeker niet worden met meer dan 35(!) nummers die de revue passeren in slechts twee uur tijd. Tijdens deze sets draait de dj heerlijke mixen van bekende knallers als ‘Kernkraft 400’ van Zombie Nation en ‘For An Angel’ door Paul van Dyk, uiteraard afgewisseld met enkele onbekende parels.

Amsterdam Dance Event

Naast optredens op Awakenings Spring Festival en Awakenings Summer Festival, kun je de populaire dj ook in het najaar nog zien. Dan is Joris Voorn – wederom – aanwezig op een evenement van Awakenings. Op 21 oktober organiseert hij zijn eigen dag met andere zorgvuldig uitgekozen diskjockeys uit binnen- en buitenland. Onder andere Rene Wise en DVS1 vergezellen hem in de Gashouder te Amsterdam.

Het Awakenings-evenement getiteld ‘Joris Voorn presents Spectrum by day‘ is helaas al uitverkocht. Wil je toch zwetend met de voetjes van de vloer? Hou dan Ticketswap in de gaten of bekijk de talloze andere evenementen die tijdens Amsterdam Dance Festival te vinden zijn.

Awakenings Summer Festival Logo

Awakenings Summer Festival 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.