Dimmu Borgir en meer naar Dynamo Metalfest 2024

Met trots presenteert Dynamo Metalfest acht nieuwe namen voor de line-up van 2024. Onder meer headliner Dimmu Borgir en de proggers van Soen komen volgend jaar naar Eindhoven.

Nadat Dynamo Metalfest 2024 onder andere Clutch en Forbidden al eerder hebben aangekondigd, komt de organisatie nu met acht nieuwe namen. Dimmu Borgir is de eerste headliner van het Eindhovense festival. Onder de nieuwe namen zien we ook Soen, het deathcore zwaargewicht Whitechapel en de old school thrashers van Bay Area Interthrashional. Zie alle nieuwe bevestigingen hieronder:

Dimmu Borgir

Het Noorse Dimmu Borgir maakt – zoals de naam die in het Ijslands, donker fort betekent doet vermoeden – sinds 1993 donkere symfonische black metal. Het laat zich hierbij inspireren door klassieke componisten als Wagner en Dvořák. Goed te horen op bijvoorbeeld ‘Progenies of the Great Apocalypse’ dat is opgenomen in samenwerking met een orkest. Of ze in Eindhoven ook een orkest meenemen is nog even de vraag, dat het een prachtige show zal worden is bij de Noren wel een zekerheid.

Dynamo Metalfest

Het festival dat in de voorbije editie Megadeth, In Flames en Trivium wist te boeken zal volgend jaar plaatsvinden op 17 en 18 augustus. Hoewel het dus nog even duurt voor de eerste headbangers het ijssportcentrum betreden, zijn de tickets al in de verkoop. Tip voor de vroege beslisser: je kan voor slechts een tientje extra al direct het Dynamo Metalfest 2024 shirt mee bestellen.

Meer informatie over Dynamo Metalfest 2024, het programma en de kaartenverkoop vind je op de website van het festival.

Dynamo Metalfest Logo

Dynamo Metalfest 2025

Locatie
Nederland
Eindhoven, Nederland
Datum 15-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen