Acda en de Munnik, Editors, Tiësto en meer naar Paaspop 2024

Paaspop 2019
Photo: Tom Doms (Paaspop 2019)

Het eerste festival van het seizoen onthult nu ook de eerste namen. Paaspop 2024 maakt de eerste vijftig namen voor 2024 bekend, waaronder Acda en de Munnik, Tiësto en nog veel meer.

Tijdens het paasweekend, 29 tot en met 31 maart, vindt traditiegetrouw Paaspop plaats. Ook dit jaar is er weer voor ieder wat wils. Onder meer Acda en de Munnik, Editors en Tiësto staan bovenaan het affiche. De undercard ziet er ook alvast mooi uit. Met Froukje en Only The Poets zullen indie fans blij zijn. Verder kent de line-up een grote elektronische invloed met onder andere I Hate Models, La Fuente en 999999999.

Alle eerste namen

Naast de bekendste namen op de poster, zullen nog véél meer acts afreizen naar Schijndel. Hieronder lees je alle nieuwe namen:

Ticketinfo

Helaas zijn de Early Birds tickets al ruim voor de aankondiging van de eerste namen uitverkocht, na slechts 39 minuten waren de 30.000 tickets al verkocht. In de reguliere verkoop zijn nog wel kaarten beschikbaar. Gezien de populariteit van de Early Bird tickets, doe je er goed aan om er snel bij te zijn…

Praat mee over Paaspop 2024

Hoewel Paaspop 2024 nog ver weg lijkt, is dit het ideale moment om alvast te beginnen met de voorpret! Praat mee op het officiële Festileaks Forum over de aangekondigde artiesten, en alle geruchten rondom Paaspop 2024!

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen