Eerste namen Melt Festival 2024 bekend: nieuwe dance acts in het geruchtencircuit

Photo: Stephan Flad (Melt 2018)

Voetjes van de vloer! Het Duitse Melt Festival maakt een reeks dansbare namen bekend voor de editie van 2024. Meestal zien we een deel van deze acts ook terug op de grote Beneluxfestivals.

De eerste bevestigingen voor Melt Festival 2024 staan voor de deur, gewapend met luide speakers en dansschoenen aan de voeten. Met namen als Bonobo, DJ Koze en Honey Dijon zullen we niet stil gaan zitten in de Ferropolis. Op de line-up zijn ook weer enkele diskjockeys uit Nederland te bekennen, zoals Job Jobse en KI/KI.

Naast een hoop artiesten die de gemiddelde beats per minuut verhogen, presenteert Melt ook acts uit andere genres. Zo staan James Blake en Skepta tevens op de poster. Er is daarnaast genoeg ruimte om even ouderwets uit je dak te gaan op de nostalgische hitnummers van de Sugababes. De volledige aankondiging check je hieronder.

Kanshebbers voor DTRH en Rock Werchter?

In 2024 vindt Melt Festival plaats van 11 tot en met 13 juli, een week na Down The Rabbit Hole 2024 en Rock Werchter 2024. Voor het dansbare deel van de line-up zien we op het Duitse festival dus zeker mogelijke gegadigden langskomen. Zou de hyperpop van Slayyyter bijvoorbeeld de oversteek maken? Of zien we Obongjayar terug op podia in de Benelux? Het zou een mooie opvolging zijn van de headlineshows die zijn vriend Fred Again.. dit jaar gaf, waarin hun samenwerking ‘adore u’ een ultiem hoogtepunt was tijdens de set.

De kaartjes voor Melt zijn al in de verkoop. Er zijn alleen weekendtickets beschikbaar voor een betaalbare prijs van €164,95. Liever jezelf trakteren op wat meer luxe? Dan beschik je al over een premium ticket voor bijna €180. Het evenement vindt op een unieke locatie plaats in Gräfenhainichen. Tot in de late uurtjes dans je in de Ferropolis omringd door metershoge industriële machines.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen