LCD Soundsystem tijdens Down The Rabbit Hole 2024 naar Frankrijk

BKS 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Naast The National, Kali Uchis en PJ Harvey biedt nu ook LCD Soundsystem zich aan als kanshebber voor Down The Rabbit Hole 2024. De Amerikaan is geboekt voor Beauregard 2024, en laat dat nu net in hetzelfde weekend als DTRH vallen.

Met een eerste Europese datum voor LCD Soundsystem lijkt de Amerikaan de Europese festivalzomer af te gaan werken. Festival Beauregard 2024 vindt plaats van 4 tot en met 7 juli in het Château De Beauregard. LCD Soundsystem staat voor 6 juli gepland, er is dus nog ruimte om vrijdag of zondag op Down The Rabbit Hole 2024 te staan.

LCD Soundsystem

LCD Soundsystem werd in 2002 opgericht door James Murphy. Inmiddels heeft de band onder leiding van Murhpy vier studioalbums, en onder andere een compositie voor hardlopers geproduceerd. Sinds het uitbrengen van het meest recente album Electric Lady Sessions stond de band niet meer in Nederland, de laatste doorkomst is alweer 5 jaar geleden op Best Kept Secret 2018. Hoog tijd dus om hier weer eens heen te komen, en waar beter dan op Down The Rabbit Hole 2024.

Photo: Thomas Heijligers /Festileaks

Down The Rabbit Hole 2024

Down The Rabbit Hole 2024 vindt plaats van 5 tot en met 7 juli, zoals altijd in de Groene Heuvels. Er zijn nog geen namen bekend gemaakt voor de aankomende editie. Ook is de kaartenverkoop nog niet van start, informatie hierover volgt binnenkort.

Wil je zeker zijn dat je niets mist? Houd dan de Festileaks website in de gaten voor al het nieuws over DTRH24. Ook kun je meespeculeren over de line-up en andere zaken op het Festileaks Festivalforum.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen