The Smile op 16 maart met nieuw album naar AFAS Live

The Smile

The Smile komt met het kersverse album Wall Of Eyes naar Nederland. Op 16 maart zijn de heren te zien in AFAS Live. Tickets gaan vrijdag om 10:00 in de verkoop.

De groep rondom Thom Yorke, Tom Skinner en Jonny Greenwood wordt binnenkort de trotse ouders van een nieuw album. De geboorte van Wall Of Eyes staat gepland op 26 januari. Deze plaat is de opvolger van het debuutalbum A Light For Attracting Attention, dat twee jaar geleden uitkwam.

Bij de kersverse langspeler hoort natuurlijk ook een hele tournee. Als onderdeel van deze tour staat The Smile op 16 maart in AFAS Live in Amsterdam. Ook laten de heren onze Belgische vriendjes niet in de steek. Zo stoppen ze bij onze zuiderburen op vrijdag 15 maart in Vorst Nationaal te Brussel.

Tickets

Wie deze show absoluut niet wil missen, kan het best vrijdag 17 november omcirkelen in zijn agenda. De kaarten gaan dan om 10:00 in de verkoop. Tickets voor dit optreden kosten € 75,04. De verkoop loopt via de site van Ticketmaster.

Wall Of Eyes

Wall Of Eyes, zo heet het nieuwe album van The Smile. Twee dagen geleden konden we al eens voorproeven van de kersverse langspeler. Het gloednieuwe nummer kreeg dezelfde naam als het album zelf. Voordat we de hele plaat kunnen beluisteren, moeten we toch nog even wachten. Deze komt pas volgend jaar uit, op 26 januari om precies te zijn. Maar de titeltrack ‘Wall Of Eyes‘ laat ons al even wegdromen.

Festivalzomer 2024

Met deze aankondig kunnen we The Smile eventueel wel toevoegen aan mogelijke kanshebbers voor de festivalzomer van 2024. Met een nieuw album op zak en een voorrondje in Europese zalen op de planning, zijn ze misschien wel klaar om het gloednieuwe werk te tonen op de festivalweides. Misschien komen ze na twee jaar terug naar Down The Rabbit Hole of stoppen ze eens bij Best Kept Secret?