Advertisement

Zwarte Cross voor het eerst 4 dagen in 2024

Zwarte Cross
Photo: Joëlle van Wissen / Festileaks

Wat een traktatie! Zwarte Cross 2024 krijgt er een dag bij. De donderdag telt vanaf volgend jaar mee als festivaldag.

Gisteren maakte de organisatie van Zwarte Cross bekend dat de donderdag een volwaardige festivaldag vol muziek, stunts en theater wordt. Ook stelt het festival dagkaarten voor deze eerste dag beschikbaar. Afgelopen jaren werd de donderdag gebruikt om de eerste campinggasten te verwelkomen met een klein campingprogramma. Vanaf volgend jaar openen de poorten van het festivalterrein in de namiddag, wanneer de tenten staan en de eerste biertjes de keeltjes hebben gesmeerd.

Tickets

Met de extra festivaldag wil de organisatie meer bezoekers verwelkomen waarmee kaartprijzen relatief laag blijven. Weekendkaarten gaan vanaf zaterdag 18 november voor €180,00 over de digitale toonbank, dagkaarten voor de (nieuwe) donderdag gaan voor €37,50. Voor €47,50 ben je welkom op de vrijdag, zaterdag of zondag van het Achterhoekse mega evenement.

Zwarte Cross

De Zwarte Cross is het grootste festival van Nederland met ieder jaar zo rond de 220.000 bezoekers. Het festival is berucht om een veelzijdig programma vol muziek, stunts, theater en nog veel meer. Lees bijvoorbeeld hier de 21 onvergetelijke momenten uit de rijke geschiedenis van de Zwarte Cross. In 2023 werden o.a. Goldband, Eagles Of Death Metal, Wolfmother en Bastille met open armen verwelkomd in Lichtenvoorde. Het duurt vast niet lang meer voordat we de eerste namen voor 2024 geserveerd krijgen.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Kopen