Charlotte de Witte, KI/KI, Vince Staples en meer naar Sonár 2024

Charlotte de Witte op Lowlands 2023, photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Sonár 2024 maakt een groot deel van de line-up bekend met de bevestiging van de eerste zeventig namen. Onder meer Charlotte de Witte, KI/KI en Vince Staples reizen af naar Barcelona voor een optreden.

Nu alle grote festivals zijn begonnen met aankondigingen, kon Sónar natuurlijk niet achterblijven. Het Catalaanse festival voegt tientallen nieuwe namen toe aan de poster voor de 31ste editie. Naast onder andere Charlotte de Witte, KI/KI en Vince Staples, prijken ook de namen van Floating Points en Jessie Ware op de affiche van Sonar 2024. Het festival belooft daarmee een spektakel te worden met een eclectische mix van talent uit diverse muzikale genres.

Alle aangekondigde namen voor Sonár 2024 vind je hieronder:

Sonár 2024

Sónar is een Spaans festival dat aan het begin van de zomer plaatsvindt. In 2023 stonden onder meer Peggy Gou, Amelie Lens en Black Coffee op de planken. Dit jaar kunnen we genieten van Reinier Zonneveld, The Martinez Brothers en meer. Het festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grotere elektronische muziekfestivals in Europa met elk jaar duizenden bezoekers.

Sónar 2024 vindt plaats van 13 t/m 15 juni in Barcelona. De ticketverkoop is inmiddels van start. De SonarPass waarmee je toegang krijgt voor drie dagen tot het festival is nu te koop voor €185,-. Voor meer informatie kun je de website van het festival raadplegen.

Sónar Logo

Sónar 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 13-15 juni 2024
Tickets Kopen