Dit zijn de eerste namen voor Balaton Sound 2024

Balaton Sound, een van de grootste open air festivals van Europa, dropt haar eerste namen voor de aankomende editie. Onder andere Paul Kalkbrenner, Marshmello en Lost Frequencies reizen volgend jaar af naar Hongarije.

De eerste namen voor Balaton Sound 2024, waaronder vijf headliners, zijn bekend. Het Hongaarse festival wist voor de afgelopen editie nog onder andere Tiësto, Armin van Buuren en Hardwell te strikken. Volgend jaar is de eer aan Paul Kalkbrenner, Marshmello, Lost Frequencies, James Hype en Purple Disco Machine om te headlinen. Ook de ticketverkoop is nu van start voor het strandfestival aan het Balatonmeer.

Alle nieuwe namen voor Balaton Sound 2024 lees je hieronder:

Balaton Sound 2024

Balaton Sound vindt volgend jaar van 3 tot en met 6 juli plaats aan het Balatonmeer in Zamárdi, Hongarije. Hand in hand met Sziget brengt het festival de grootste DJ’s op aarde naar deze open air locatie. Met de ligging aan het meer combineer je hier vakantie en festival in één.

Tickets voor het festival zijn per 5 december te koop. Als je snel bent kan je nog een Early Bird ticket bemachtigen en geniet je van 4 dagen Balaton Sound voor € 199,-. Drie dagen festivallen is mogelijk vanaf € 160,-. Dagkaarten kosten afhankelijk van de dag tussen de € 50,- en € 85,-. VIP upgrades, campingtickets en overige zijn ook te koop via de Balaton Sound website.

Heineken Balaton Sound Logo

Heineken Balaton Sound 2024

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 3-6 juli 2024
Tickets Kopen