Ed Sheeran, Calvin Harris, Måneskin en meer naar Pinkpop 2024

Pinkpop 2024 onthult 24 nieuwe namen voor de 53e editie van het festival. Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris reizen in juni af naar Landgraaf, waar het oudste en bekendste popfestival van ons land traditiegetrouw weer plaatsvindt.

Pinkpop 2024 maakt haar headliners bekend. Ed Sheeran sluit het festival af op zondag 23 juni. Met de boeking van de Britse hitmachine haalt de organisatie een klapper van stadionformaat binnen. Ook Måneskin en Calvin Harris staan bovenaan het affiche.

Gisteren bevestigde Davina Michelle in RTL Boulevard dat zij op het hoofdpodium van Landgraaf zal spelen. Ook de winnaar van het televisieprogramma The Talent Scouts, Gideon Luciana, mag zich onderdeel noemen van het affiche van Pinkpop 2024. Daarnaast is de winnaar van de Limburgse Popprijs, Jiri11, traditioneel de openingsact van de komende editie.

Dit zijn alle aangekondigde namen voor Pinkpop 2024:

Pinkpop 2014

Ed Sheeran stond slechts éénmaal eerder op de planken van het hoofdpodium van Pinkpop. Op de legendarische editie van 2014 (met o.a. The Rolling Stones, een apocalyptische storm en Metallica) moest de toen nog 23-jarige zanger genoegen nemen met een tijdslot op de zondag van 17:15 tot 18:15 en Editors en headliners Arctic Monkeys boven zich dulden. Nu, 10 jaar later, mag de sympathieke superster laten zien dat hij de hoogste spot op het Limburgse festival dubbel en dwars verdiend heeft. Mocht daar nog twijfel over bestaan.

Discussieer verder

Wat vind jij van deze eerste grote aankondiging? En welke andere namen hoop jij te zien in Landgraaf? Laat het weten op het Festileaks forum. In het PP 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Pinkpop.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen