Mad Cool 2024 line-up: eerste shows Pearl Jam en Janelle Monáe

Photo: Femke Valks / Festileaks

Onder andere Pearl Jam en Janelle Monáe reizen af naar Mad Cool 2024. Hiermee groeit ook het lijstje kanshebbers voor Rock Werchter en Down The Rabbit Hole, dat in dezelfde periode plaatsvindt.

Het festival dat hype creëeren tot een kunst heeft verheven kondigt nu eindelijk de eerste namen voor de volgende editie aan. En voor de duidelijkheid, die editie is in 2024. Niet pas in 2025, zoals een Instagram post van het festival deed lijken. Lees hieronder alle bevestigde namen voor Mad Cool 2024:

Mad Cool en Rock Werchter 2024

Mad Cool vindt volgend jaar plaats van 10 tot en met 13 juli, in Madrid. Rock Werchter 2024 valt met 4 tot en met 7 julie iets eerder, en vindt plaats in Werchter. Vorig jaar deelden de festivals nog acts als Red Hot Chili Peppers, Machine Gun Kelly en Lil Nas X. Dit zelfde geldt voor Down The Rabbit Hole 2024 dat vorig jaar nog onder andere Paolo Nutini deelde met Mad Cool. DTRH vindt volgend jaar van 5 tot en met 7 juli plaatsvindt in Beuningen.

De nieuwe namen voor Mad Cool zijn dus ook goed nieuws voor bezoekers van Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. Grote kans dat er volgend jaar weer een aantal acts de festivals combineren. Hierbij is het wel goed om in het achterhoofd te houden dat zowel Rock Werchter als Down The Rabbit Hole alle headliners al aangekondigd lijken te hebben. Zo zit Pearl Jam op Rock Werchter er dus waarschijnlijk niet meer in. Janelle Monae en andere namen op de undercard zijn een stuk realistischer.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2024

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 10-13 juli 2024
Line-up
The Killers
Måneskin
REMA
Tickets Kopen