Advertisement

DGTL 2024 presenteert Weval, WhoMadeWho, Eliza Rose, Ross from Friends en meer

Photo credit: Jordy Brada / DGTL

Nu de vakantieperiode voorbij is, is het weer tijd voor line-up aankondigingen. DGLT 2024 kondigt de derde worp artiesten voor de aankomende editie aan. Onder andere WhoMadeWho, Weval, Denis Sulta en Eliza Rose voegen zich bij de line-up voor de tiende editie van het Amsterdamse festival.

Dit voorjaar vindt DGTL 2024 weer plaats op de NDSM-werf in Amsterdam. Het festival viert dit jaar haar tiende verjaardag, en kondigde eerder al onder andere KI/KI, Marlon Hoffstadt en I Hate Models aan. Ook DJ Koze, Bonobo, Young Marco, Avalon Emerson en Partiboi69 voegden zich al bij de all-star line-up.

Hieronder vind je alle nieuw aangekondigde acts. Meest klinkende namen zijn Top40-streamingkanon Eliza Rose, kwalitatieve live-acts Weval en WhoMadeWho, techno-grootheid Blawan en beukbaas Denis Sulta.

Tickets DGTL 2024

De tickets voor DGTL 2024 zijn al een tijd te koop. Hoewel de meeste Early Bird tickets uitverkocht zijn, zijn er voor alle dagen van de weekender nog tickets beschikbaar. Naast combitickets voor zaterdag en zondag, zijn dagtickets en nachttickets ook een optie.

Voor de laatste vrijdagnachttickets ben je €47,- kwijt. Tickets voor zaterdagnacht kosten €32,-. Voor zondagnacht zijn er momenteel nog Early Bird tickets beschikbaar, deze kosten €27,-. Ook zijn er nog dagtickets beschikbaar. Een dagticket voor zaterdag kost €89,50, waar een dagticket voor zondag met €79,50 een tientje goedkoper uitvalt. Wie liever zowel zaterdag als zondag meemaakt kan nog een regulier weekender ticket voor €146,50 bemachtigen.

Wil je er 29 tot en met 31 maart zeker bij zijn? Haal dan nog snel hier je ticket.

DGTL Logo

DGTL 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Line-up
Eliza Rose
Weval
Bonobo
Eliza Rose, Weval, Bonobo +81 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.