Dit is de line-up voor Dekmantel 2024

Bicep.

Wie zin had om deze augustus te dansen, zet je schrap! De line-up voor Dekmantel 2024 is bekend. Het festival noemt het zelf hun dikste line-up ooit.

Wie jarig is, trakteert. Die leus heeft Dekmantel ter harte genomen, want in 2024 blaast het festival tien kaarsjes uit. Voor dit jubileum trekt het evenement hun grootste line-up tot nu toe uit de kast. Op Instagram laat Dekmantel weten dat het feest gevierd wordt met zowel essentiële muzikanten uit het genre als gedurfd opkomend talent.

Onder artiesten die de weg vrij hebben gemaakt voor de dj’s van morgen, valt bijvoorbeeld technotovenaar Jeff Mills. Hij wordt vergezeld door jongere uitblinkers als Avalon Emerson, Young Marco en Bicep. Andere spraakmakende namen op de line-up zijn Ben UFO, SPFDJ en Joy Orbison. Fans van ieder subgenre in het elektronische spectrum zullen dus op Dekmantel aan hun trekken komen. Check welke artiesten in jouw straatje passen op de volledige poster hieronder.

Ticketverkoop

Wil je bij de ‘Dekmantel Ten’ aanwezig zijn, dan kun je je kansen op een kaartje vergroten. Op 25 januari start namelijk een exclusieve kaartverkoop. Wie zich vóór donderdag aanmeldt op de website, ontvangt een unieke link om eerder tickets te kopen. Te laat, vergeten of nog twijfelend? De reguliere verkoop begint slechts een dag later om 11 uur ’s ochtends.

Dekmantel vindt in 2024 plaats van 26 juli tot en met 4 augustus. Je leest het goed: het tienjarige jubileum betekent tevens dat er tien dagen gedanst wordt. Daar hoort ook een voetbaltoernooi in het Amsterdamse skatecafé en een speciale concertnacht bij. Alle locaties van het festival, waaronder het Muziekgebouw en Amsterdamse Bos, zijn onderdeel van dit feestelijke toneel. Dat moet wel een knalfuif worden.

Dekmantel Festival Logo

Dekmantel Festival 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 26 juli - 4 augustus 2024
Line-up
Bicep
Akua
Bicep, Akanbi, Akua +101 meer
Tickets Kopen