Dit is de giga line-up voor Tomorrowland 2024: o.a. David Guetta, Swedish House Mafia, Tiësto

Foto: Nikki Born (Tomorrowland 2023)

Twee weekenden, veertien stages, een reputatie die waargemaakt moet worden: zet je schrap voor een enorme kanonnade van meer dan 400 namen voor Tomorrowland 2024. Onder andere David Guetta, Swedish House Mafia, Netsky, Armin van Buuren en Tiësto zijn erbij in Boom.

De organisatie van het Belgische dance-evenement Tomorrowland 2024 vuurt een enorm aantal namen op ons af. Naast genoemde namen zijn ook onder meer Amelie Lens, Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies aanwezig op de twintigste verjaardag van Tomorrowland.

Meer smaakmakers: Bonobo en Dixon doen een unieke B2B set, het wijlen CORE Festival host een eigen stage met onder meer Marlon Hoffstadt, The Blessed Madonna, Denis Sulta, DJ HEARTSTRING en Eliza Rose, een reunië van REZZMAU5 (een combinatie van Rezz en Deadmau5) staat op het programma, net als een B2B van Four Tet met Solomun en er is een live-optreden met klassieke muziek onder de noemer Symphony of Unity.

Bekijk de complete poster hieronder. Neem wel je vergrootglas mee.

Tickets

Trekt deze line-up je over de streep? De pre-sale voor Tomorrowland 2024 start zaterdag 27 januari, aankomende zaterdag. Wellicht ten overvloede: de vraag naar tickets is ieder jaar enorm, twijfel dus zeker niet te lang. Mocht je misgrijpen bij de pre-sale kun je een week later, op zaterdag 3 februari nog een poging wagen tijdens de reguliere kaartverkoop. Voor meer informatie over de ticketprijzen en verschillende opties kun je terecht op de website van Tomorrowland.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2024

Locatie
België
Boom, België
Datum 19-28 juli 2024
Line-up
Dixon
DJ HEARTSTRING
Dom Dolla
Tickets Kopen