Cactusfestival 2024 maakt Bazart, Unknown Mortal Orchestra en meer bekend

Bazart - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Zes nieuwe namen voegen zich vandaag bij de line-up van het Belgische Cactusfestival 2024. Favoriet van eigen bodem Bazart mag de headlinerspot op vrijdag innemen.

Maar liefst twee derde van de nieuwe toevoegingen komt uit eigen land. Naast Bazart – die vorig jaar alvast is opgewarmd met een try-out in de Cactus Club – staan ook Whispering Sons, BLUAI en Ão op het affiche. Cactusfestival 2024 maakt met de nieuwe toevoegingen aan de line-up dankbaar gebruik van de grote hoeveelheid muzikaal talent in België.

Daarnaast staan er twee nieuwe internationale sterren geprogrammeerd op de zondag. Unknown Mortal Orchestra, een psychedelische rockband uit Nieuw-Zeeland en de Amerikaanse Waxahatchee, die met haar indiemuziekproject naar Brugge trekt komende zomer. Beide artiesten waren in 2023 nog te zien in België, respectievelijk op CORE Festival en in de Antwerpse Bourlaschouwburg.

Tickets

Het Minnewaterpark in Brugge verwelkomt van 12 tot en met 14 juli een reeks aan (inter)nationale bands. Het festival weet hoe ze de harten van menig indie- en rockfan harder kunnen later kloppen. Zo geeft The War on Drugs een twee uur durende exclusieve festivalshow weg op Cactusfestival 2024. Ook wist het evenement de ‘Godmother of Punk’ Patti Smith te strikken. Nu nog wat zonnestralen en een biertje erbij, want met de muziek zit het zeker snor.

De kaartverkoop van Cactusfestival verloopt vlot: er zijn slechts nog dagkaarten voor vrijdag en zaterdag te koop. Ook kun je een twee dagenticket bemachtigen voor beide dagen. De combikaartjes en toegangsbewijzen voor de zondag zijn helaas al de deur uit. Eén dag op Cactus kost je 77 euro, een twee dagenticket kost 132 euro. Kaartjes zijn te koop via de officiële website van het festival.

Cactus Festival Logo

Cactus Festival 2024

Locatie
België
Brugge, België
Datum 12-14 juli 2024
Tickets Kopen