Froukje, Sylvie Kreusch en meer naar Into The Great Wide Open 2024

Photo: Tom van Huisstede

De Vlielandse vakantie verkapt als festival kondigt de eerste zestien namen voor de aankomende editie aan. Onder andere Froukje, Sylvie Kreusch en Ichiko Aoba varen deze zomer naar Into The Great Wide Open 2024.

Into The Great Wide Open 2024 kondigt de eerste namen voor 2024 aan. Het Vlielandse festival heeft onder andere Froukje, Sylvie Kreusch en Ichiko Aoba weten te strikken. Hieronder vind je de eerste namen die 29 augustus tot en met 1 september te zien zijn op Vlieland.

Into The Great Wide Open

Into The Great Wide Open is een samenzijn op Vlieland. Muziek staat hier centraal, maar het is vooral de context die het festival eigen maakt. Middenin de natuur op een prachtig Waddeneiland vind je hier verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, kinderactiviteiten en rust.

De kaartverkoop voor het samenzijn gaat zaterdag 10 februari om 10:00 van start via de website van het festival. Voor Into The Great Wide Open zijn alleen weekendtickets verkrijgbaar. Per order kan je maximaal vier tickets voor volwassenen bestellen. De Prijzen zijn exclusief €2,- servicekosten per ticket, maar inclusief €10,- Goede Reistoeslag. Deze toeslag krijg je terug als je fossielvrij reist. Volwassenen betalen €225,- voor een weekendticket. Jongeren van 12 t/m 17 jaar zijn welkom voor €65,-. Tickets voor kinderen van 4 t/m 11 jaar kosten €45,-. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis welkom.

De bootovertocht en overnachting op het eiland zijn hierin niet inbegrepen. Tijdens de ticketverkoop biedt de organisatie verschillende kampeeropties aan. Je koopt hiermee een kampeervoucher, die per accommodatie anders werkt. Zie voor meer informatie de ticketpagina van ITGWO.

Into The Great Wide Open Logo

Into The Great Wide Open 2024

Locatie
Nederland
Vlieland, Nederland
Datum 29 augustus - 1 september 2024
Tickets Kopen