IDLES bevestigt zichzelf voor Rock Werchter 2024

Het blijft namen regenen voor Rock Werchter. Na een paar productieve weken waarin de organisatie het ene na het andere pakketje dropte is het nu tijd voor een ouderwetse zelfbevestiging. De punkrockband IDLES heeft namelijk bekendgemaakt ook van de partij te zijn.

Eén van de bandleden van IDLES praatte gisteravond zijn mond voorbij in een interview met Studio Brussel. Radiopresentatrice Michéle Cuvelier hoefde er weinig voor te doen om dit nieuws los te peuteren bij de twee IDLES-leden: ”Wanneer zien we jullie nog eens in België?”, bleek voldoende aanleiding te zijn voor de bevestiging.

De band speelt op zondag 7 juli op Rock Werchter. Op die dag staan verder onder andere Foo Fighters, Royal Blood, Jungle en Michael Kiwanuka op het affiche. Dagtickets voor deze festivaldag zijn uitverkocht.

Rock Werchter 2024

Een nieuwe naam betekent weer een nieuwe portie voorpret voor Rock Werchter 2024. Naast de dagafsluiters heeft het festival nóg meer interessante boekingen op de planning voor komende editie. Festivalgangers kunnen terug naar hun poppunk-fase met Avril Lavigne, wegdromen bij Khruangbin en rocken bij Greta Van Fleet. Maar ook in de kleinere tent Klub C is kwalitatief geluid te vinden. Onder andere Slowdive en Marc Rebillet zijn daar te vinden in het eerste weekend van juli. Zowel de dag- als podiumindeling kun je vinden op de website van Rock Werchter.

Wil je live aanwezig zijn bij dit spektakel? Dan is het voor de donderdag en vrijdag nog mogelijk om een dagticket aan te schaffen. De Foo Fighters-dag, oftewel zondag 7 juli, en de Dua Lipa dag, dat is zaterdag 6 juli, zijn uitverkocht. Het is wel mogelijk om je in te schrijven voor een wachtlijst. Of je gaat gewoon voor de volledige ervaring en kiest een combiticket. Daarvoor leg je komende editie €309,- neer. De camping is hierbij niet inbegrepen. Een dagkaart voor Rock Werchter 2024 kost €134,-.

Op zoek naar voorpret? Tot het festival klets je gezellig mee op ons Rock Werchter forum of in onze WhatsApp-groep voor fans van het Vlaamse festival.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam