Advertisement

Liam Gallagher organiseert deze zomer eigen weekender festival op Malta

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Liam Gallagher organiseert deze zomer een eigen festival op Malta, onder de noemer ‘Liam Gallagher & Friends: Malta Weekender’. Het vierdaagse festival vindt plaats van donderdag 19 tot en met zondag 22 september 2024.

De zaterdag en zondag gelden als de hoofddagen van het festival. Op die dagen is er een door Liam Gallagher zelf gecureerde line-up van live acts. De voormalige Oasis-frontman sluit het festival hoogstpersoonlijk af met een headline show op zondagavond.

Verder spelen onder meer Blossoms, Courteeners-frontman Liam Fray en Jake Bugg een set. Bekijk hieronder de voorlopige line-up.

Clubnachten en pool parties

De liveshows vinden plaats op een speciale gloednieuwe concert area in Ta’Qali op Malta, dat voor het eerst gebruikt gaat worden tijdens dit festival.

Daarnaast is Uno – de grootste open-air venue van Malta – het centrum van de actie. Daar vindt op donderdagavond een openingsfeest plaats, en op zaterdag- en zondagnacht zijn er afterparties van door Liam Gallagher gekozen dj’s.

Ook zijn er gedurende het weekend tal van clubnachten, pool parties and boat parties.

Tevens doopt het festival het BoraBora Resort in St Paul’s Bay om tot het officiële festivalhotel. Kamers zijn daar alleen beschikbaar voor mensen met een 4-dagenticket. Je kunt ook op een andere plek overnachten natuurlijk: om het meeste uit het festival te halen, raadt de organisatie aan om een hotel te kiezen in St Paul’s Bay, Buggiba of Qawara.

Tickets

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 1 maart om 10:00 uur via de Engelse Ticketmaster. Er is op 27 februari ook een pre-sale beschikbaar voor wie zich registreert.

Een kaartje voor het hele weekend is beschikbaar voor 290 euro. Daarmee krijg je toegang tot alle events. Er zijn ook VIP-tickets beschikbaar voor 466 euro: dan kun je gebruik maken van een aparte VIP bar, aparte VIP ingangen en krijg je toegang tot verschillende pre-party’s.

Wie daarnaast in het BoraBora festivalhotel wil slapen, kan vanaf 115 euro per persoon per nacht een kamer reserveren. Pakkettickets (festival & hotel) gaan gelijktijdig met reguliere tickets in de verkoop.