Luisteren: Lowlands onder de Loep in de nieuwe Festivalpodcast

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De Lowlands line-up is gedropt en dat is het perfecte moment voor de Festivalpodcast om uit de winterslaap te komen. In een speciale aflevering analyseren Jos (Festileaks), Julia (KINK) en Joris (Festileaks) de 49 eerste namen van misschien wel het belangrijkste festival van Nederland.

Je hoort in deze aflevering:

  • Goldband als headliner: yay or nay?
  • Alles over tickets: prijzen, doorverkoop en pre-sales
  • De opvallende boekingen, van The Smile tot de Sugababes
  • Het steeds opvallender worden van acts die op herhaling komen
  • De nieuwe ontdekkingen uit deze Lowlands-drop

De Lowlands-special is de laatste in een drieluik specials van de Festivalpodcast. Vanaf volgende week begint het reguliere seizoen en is er elke twee weken een episode te horen die weer gaat over álle festivals van Nederland.

De beste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen, is door je te abonneren. Dat kan via Spotify of Apple Podcasts.

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Festileaks Redactie

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Meer van Festileaks