Tom Odell, Johnny Marr en Noname onder nieuwe namen Rock Werchter 2024

Tom Odell op Pinkpop 2023. Photo credit: Nikki Born /Festileaks

Daar is ‘ie dan, de tweede worp namen voor Rock Werchter 2024. Tom Odell, Johnny Marr en Frank Carter voegen zich bij het rijtje namen die van 4 tot 7 juli op de festivalweides in Werchter staan.

De poster van Rock Werchter 2024 is al goed gevuld met Dua Lipa, Foo Fighters, Måneskin en Lenny Kravitz. Vandaag maakt de organisatie een nieuwe lading namen bekend. Naast de boven genoemde namen reizen ook IDLES en Bombay Bicycle Club af naar Rock Werchter in de zomer. Bekijk hieronder alle nieuw aangekondigde artiesten:

Tickets voor Rock Werchter 2024

De zaterdag en zondag dagtickets voor Rock Werchter 2024 zijn al uitverkocht. Wel kan je je inschrijven voor de wachtlijst. Er zijn nog combitickets te koop waarmee je het hele weekend van Rock Werchter mee kan maken. Daar betaal je €309,- voor, exclusief campingplek. Ook kan je nog dagtickets scoren voor de donderdag met Lenny Kravitz en de vrijdag met Måneskin, hier betaal je €134,- voor exclusief campingplek.

Heb jij al een kaartje voor Rock Werchter weten te bemachtigen? Bereid je dan verder voor met onze Rock Werchter playlist.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen