Nothing but Thieves blikt vooruit op Pinkpop-show: ‘Kunnen niet wachten’

Afgelopen weekend speelde Nothing but Thieves twee uitverkochte shows in de Ziggo Dome in Amsterdam. Voor aanvang namen ze een videootje op waarin ze kort vooruitblikken op hun show op Pinkpop aankomende zomer. Daar spelen ze op zaterdag 22 juni, vlak voor headliner Calvin Harris.

De boodschap van de band: “If you can’t be here tonight, don’t get upset, don’t cry, as we are coming to Pinkpop on June 22nd. We can’t wait to play. We’ll see you there.”

Bekijk hier de video:

Nothing but Thieves speelde twee uitverkochte shows in de Ziggo Dome afgelopen weekend, de zaal waar ze 8 jaar geleden nog fungeerden als support act van Muse. De concerten konden op grotendeels positieve recensies rekenen. Trouw (3/5 sterren) noteert weliswaar een valse start, maar Volkskrant (4/5 sterren) concludeert dat de band bewondering afdwingt en bewijst dat de wereld nog lang niet klaar is met eerlijke en jubelende rock.

Nothing but Thieves speelt op zaterdag 22 juni op Pinkpop 2024. Die dag staan ook onder meer Calvin Harris, Louis Tomlinson, Pendulum en Froukje op het programma. Een dagticket kost 145 euro en is verkrijgbaar via Pinkpop.nl.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen