Opletten geblazen: Into The Woods 2024 maakt info kaartverkoop bekend

Foto: Niels de Vries

Telefoon uit de zak alstublieft. Het is tijd om een wekker te gaan zetten, want Into The Woods heeft bekendgemaakt wanneer de kaartverkoop voor het festival begint. Wie erheen wil, moet snel zijn, zo leert de traditie.

Into The Woods 2024 vindt plaats op 20 en 21 september 2024, zoals altijd in de bossen van Amersfoort. Een line-up is nog niet bekend.

Kaartverkoop Into The Woods 2024

De kaartverkoop voor Into The Woods 2024 begint op woensdag 28 februari om 20:24, via intothewoods.nl. Tickets gaan er doorgaans in een rap tempo doorheen, dus als je er bij wil zijn zul je de 28e klaar moeten zitten.

Meer tips: om een ticket te kunnen kopen, heb je een account nodig. Je kunt die nu alvast registreren, zodat je straks sneller door het verkoopproces gaat. Als je vorig jaar al een account maakte, hoeft dat niet opnieuw.

Soorten tickets en prijzen

Voor Into The Woods 2024 zijn zoals altijd vrijdagtickets, zaterdagtickets en weekendtickets beschikbaar. Die laatste zijn zeer beperkt beschikbaar: van de losse dagtickets zijn er meer.

Ticketprijzen zijn nog niet bekendgemaakt, maar vorig jaar gingen dagtickets voor 70 euro en weekendtickets voor 130 euro over de toonbank. Voor 2024 zal het vergelijkbaar zijn, met weer een klein beetje er bovenop. Je kunt maximaal 4 tickets per bestelling afrekenen.

Into The Woods Logo

Into The Woods 2024

Locatie
Nederland
Amersfoort, Nederland
Datum 20-21 september 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen