Oscar and the Wolf, The Reytons en meer naar Dauwpop 2024

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Daar is de derde batch nieuwe namen voor Dauwpop 2024, met voorop internationale kanonnen als Oscar and the Wolf, The Reytons en Crystal Fighters. Ook nationale acts als Jonna Fraser en The Partysquad zijn erbij in Hellendoorn.

Maar liefst 13 stuks nieuwe namen bij de derde reeks aankondigingen voor Dauwpop 2024. Met Oscar and the Wolf, The Reytons en Crystal Fighters haalt het festival nieuwe internationale klappers binnen.

Uiteraard is Nederland ook goed vertegenwoordigd, want naast Jonna Fraser en The Partysquad zorgen ook Paceshifters, Mental Theo en Money & The Man voor meer dan genoeg variatie in de bossen van Hellendoorn.

Deze nieuwe namen sluiten zich aan bij een goed gevuld affiche met eerder aangekondigde acts als Di-rect, De Jeugd Van Tegenwoordig, The Kooks en Son Mieux.

De volledige lijst met nieuwe namen bestaat uit:

Dauwpop 2024

Dauwpop 2024 vindt plaats op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni, en er zijn nog steeds zowel dag- als weekendkaarten verkrijgbaar.

Voor €149,50 ben je beide dagen welkom op het festivalterrein, en mag je ook je tent opzetten op camping WAUD. Woon je in de buurt en slaap je liever thuis? Dan mag je voor €129,50 beide dagen van het festival genieten. Een dagkaart voor het festival heb je voor een kleine €77,- in de pocket.

Neem je je kroost (t/m 12 jaar) mee? Dat vinden ze in Hellendoorn alleen maar gezellig, want dan worden de prijzen nóg aantrekkelijker. Zo mag je mini-metgezel al voor €89,50 op zowel het festivalterrein als camping vertoeven. Zo is er nog veel meer mogelijk. Kijk voor de vele opties en prijzen op de website van het festival.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2024

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen