Vrijdag van Rock Werchter 2024 (met Måneskin) bijna uitverkocht

Rock Werchter heeft de wind mee. Nadat eerder al de tickets voor de zondag (met Foo Fighters) en de zaterdag (met Dua Lipa) op waren, stevent het Belgische festival nu ook af op een uitverkochte vrijdag. Die dag sluit Måneskin het hoofdpodium af.

Wie nog bij Rock Werchter 2024 wil zijn op vrijdag, moet snel zijn. Het festival heeft een ticketwaarschuwing uitgebracht en geeft aan dat er niet veel kaarten meer beschikbaar zijn. Voor 134 euro sla je op moment van schrijven nog je slag via Ticketmaster.be.

Naast Måneskin spelen onder andere ook Snow Patrol, dEUS, Yungblud, Sum 41 en Tom Odel op de vrijdag van Rock Werchter. Dat is op de 5e van juli, voor de agendachecker.

Combitickets nog beschikbaar

Er zijn ook nog combikaarten beschikbaar voor het festival in het Belgische dorpje Werchter. Die kosten dit jaar 309 euro en zijn ook te verkrijgen via Ticketmaster.be. Daarmee kun je alle vier de dagen naar het festival.

Wil je Måneskin graag live zien, maar is je smaak meer poppy dan de door gitaargeweld gedomineerde Werchter vrijdag? Dan kun je ze ook bewonderen op Pinkpop 2024, waar ze op vrijdag 21 juni als hoofdact spelen. De Italianen delen die dag het affiche met onder meer Keane, Avril Lavigne, Royal Blood en Acda en De Munnik.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen