Zelfbevestiging: Liam Gallagher met John Squire naar Glastonbury 2024?

Liam Gallagher
Photo: Greg Williams

Het lijkt erop dat de eerste naam voor Glastonbury 2024 bekend is: Liam Gallagher praat weer eens zijn mond voorbij op X.

Terwijl de eerste officiële aankondigingen voor de Britse gigant Glastonbury 2024 nog op zich laten wachten heeft Liam Gallagher mogelijk al voor zijn beurt gesproken. Wanneer een fan op X vraagt of hij en The Stone Roses-gitarist John Squire aankomende zomer te zien zijn op Glastonbury reageert de zanger op typerende wijze vrij bits: “Yeah”.

Gallagher’s posts op het social media platform kun je vaak met een flinke schep zout nemen, maar waarom zou hij hier een grap van maken. NME neemt het in elk geval al behoorlijk serieus:

Liam Gallagher & John Squire

De twee britpop-iconen hebben hun handen ineen geslagen en komen op 1 maart met een gezamenlijk titelloos album. Naast een album staat ook een korte tour op de agenda langs relatief kleine(re) zalen. De rondreis brengt het duo onder andere langs Glasgow, Dublin, Manchester, Londen, Parijs, Berlijn, Milaan en New York. Zoals het nu staat eindigt de tour op 11 april, maar tegen een optreden op Glastonbury 2024 zegt zelfs Liam Gallagher geen nee.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.