Zwarte Cross 2024 kondigt Suzan & Freek, Rotterdam Terror Corps en meer aan

Foto: Nikki Born (Paaspop 2022)

De Zwarte Cross vindt het weer tijd voor een aankondiging. Suzan & Freek, Bökkers, Rotterdam Terror Corps en nóg 43 andere voegen zich bij acts als Armin van Buuren, Status Quo en Hans Klok, en zijn deze zomer te zien op het festival.

Deze zomer vind je 18 tot en met 21 juli voor ieder wat wils op de Zwarte Cross 2024. Het muzikale aanbod is zoals we gewend zijn van de Zwarte Cross weer eens mega divers. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle andere activiteiten op het festival. Op muzikaal gebied is het aanbod nu uitgebreid met onder andere Suzan & Freek en Douwe Bob. Naast harder werk als Rotterdam Terror Corps en de Sallandse rockband Bökkers. Alle nieuwe namen vind je hieronder.

Zwarte Cross 2024

Tickets voor de Zwarte Cross 2024 zijn bijna volledig uitverkocht. Enkel donderdag dagtickets, en tickets voor de luxe camping resteren. Wie Armin van Buuren wil zien heeft geluk, de superster is momenteel de enige muzikale act op de donderdag.

De gelukkigen onder ons die hun kaartje voor de Zwarte Cross al binnen hebben, kunnen zoals de naam verklapt op meer vermaak dan enkel muziek rekenen. Naast het muzikale programma geniet je zoals altijd van de cross, stunts, het theater en nog veel meer gekkigheid. Make schik not war!

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Kopen