Appelpop 2024 hint naar eerste namen: o.a. De Jeugd van Tegenwoordig en DI-RECT

De Jeugd Van Tegenwoordig op Lowlands 2023. Foto: Nikki Born / Festileaks

Appelpop is ontwaakt uit haar winterslaap. Het festival maakt ‘zéér binnenkort’ de eerste namen bekend voor de editie van 2024. Maar uit de teasers op social media zijn al wat acts te bespeuren.

Check hieronder de teaser video op het Instagram-kanaal van Appelpop:

De eerste shots uit de teaser zijn beelden uit de clip van ‘Sterrenstof’ van De Jeugd Van Tegenwoordig. Daarna wordt een kort moment uit ‘My Blood’ van Di-rect getoond, nadat wordt geschakeld naar stukjes uit de clip van ‘Nothing to Lose’ van Douwe Bob. Wat volgt is de clip van ‘Head Held High’ van SERA. Die vier acts kunnen we dus alvast opschrijven voor Appelpop 2024.

Uit de teaser zijn waarschijnlijk nog meer clips te halen. Meld je bij ons als je meer herkent!

Bevestigingen

Een officiële bevestiging voor Appelpop wordt op zeer korte termijn verwacht. Het festival geeft aan dat je hun social media “de komende dagen” goed in de gaten moet houden. Het festival vindt dit jaar plaats op 13 en 14 september: zoals altijd in Tiel, en zoals altijd helemaal gratis.

Appelpop Logo

Appelpop 2024

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 13-14 september 2024
Tickets Kopen