Advertisement

Bleachers annuleert Paradiso-show door eerste schooldag kinderen

Het optreden van Bleachers in Paradiso, dat pas vorige week werd aangekondigd, is alweer afgelast. De Amerikaanse band zou op 4 september optreden in Amsterdam.

Nog voordat tickets van het concert van Bleachers in Paradiso in de verkoop gingen, maakten Jack Antonoff en co. bekend dat de show verplaatst wordt. De reden is aandoenlijk; het is de eerste schooldag van enkele van de kinderen van de bandleden. Daarom willen de Amerikanen graag thuis zijn. In een statement staat dat het een ‘belangrijk moment’ is voor de muzikanten en hun kinderen.

Nieuwe datum

De band had de agenda er niet scherp bij het plannen van de tour en annuleert nu dus de show op 4 september. Het concert was slechts enkele dagen geleden aangekondigd. Bleachers hoopt dat de plannen van fans nog niet in steen gegoten waren.

De band belooft snel met een nieuwe datum te komen. Die is waarschijnlijk ergens in de tweede helft van augustus, want Bleachers is maar korte tijd op ons continent. Zie hieronder de Europese (mini)tour:

  • 23 Augustus: Leeds, VK (Leeds Festival)
  • 24 Augustus: Reading, VK (Reading Festival)
  • 27 Augustus: Londen, VK (O2 Academy Brixton)
  • 30 Augustus: Berlijn, DE (Columbiahalle)
  • 1 September: Keulen, DE (E-Werk)
  • 2 September: Parijs, FR (L’Olympia)
  • 4 September: Amsterdam, NL (Paradiso)

Geduld

Bleachers is de band van supersterproducer Jack Antonoff (Taylor Swift, The 1975, Lana del Rey, Lorde, Florence + the Machine en vele anderen), die eerder actief was met de band FUN. (van het aanstekelijke indiehitje ‘We Are Young’). Ze brachten afgelopen week hun vierde album uit, treffend getiteld Bleachers. Een show in Nederland was alweer van Lowlands 2015 geleden, dus fans wachten al jaren met smart op een vervolg. Het geduld wordt nu wederom op de proef gesteld.