Line-up Bevrijdingspop 2024 bekend

Onder andere Chef’Special, Danny Vera en Wende komen op 5 mei optreden in Haarlem. Ook de verdere line-up van Bevrijdingspop 2024 is rond.

Daarnaast staan Merol, Kraantje Pappie, Goldkimono, Dool en nóg negen acts op het gratis festival. Een hoop bekende artiesten van eigen bodem, dus. Met deze zestien namen is het affiche voor aankomende editie weer compleet. De volgende acts vind je 5 mei in Haarlem:

Bevrijdingspop

Bevrijdingspop Haarlem 2024 vindt plaats van 12 tot en met 12 uur op 5 mei in Haarlem-Zuid. Entree is gratis. Ook aan de kinderen is gedacht met een heus kinderfestival. Heb je die dag nog geen plannen, en doe je graag iets voor je medemens? De organisatie zoekt nog vrijwilligers.

Woon je toch iets te ver weg van Haarlem? Er zijn natuurlijk nog véél meer festivals op bevrijdingsdag. Hier hebben wij de eerste namen van een aantal andere bevrijdingsfestivals op een rijtje gezet.