Advertisement

Wilde Weide 2024 maakt nieuwe namen bekend

Een flinke lading nieuwe namen voor de eerste editie van Wilde Weide 2024, met een paar oude bekenden, maar vooral nieuwe gezichten.

Het affiche van Wilde Weide 2024 raakt voller en voller. MEZERG, Lander & Adriaan, maar ook bekende gezichten van eigen bodem als Willem (van The Opposites) en Colin Benders (met ‘probably not a technoset’) zijn in het weekend van 5 tot en met 7 juli te zien op het Wildeburg terrein in Kraggenburg. Zij voegen zich bij acts als James Holden en Kids With Buns.

Ook maakt het festival bekend dat er een extra DJ-podium bijkomt, gehost door de collectieven Operator, Pip, en Skatecafe. Daarnaast host Radio de Koperen hond – een bekend fenomeen onder Wildeburg en Into The Woods bezoekers – een eigen area. Alle nieuwe namen vind je hieronder:

IJskoud vriendenvoordeel

Het gaat hard met de kaartverkoop. Voor € 245,- kun je nog een regulier weekendticket kopen, hiermee heb je gelijk voorrang op de kaartverkoop van volgend jaar. Maar de optie die het meest in het oog springt is toch ècht het ludieke vriendenpakket van maar liefst acht weekendkaarten inclusief elke dag een tray koud pils.

Wilde Weide Logo

Wilde Weide 2024

Locatie
Nederland
Kraggenburg, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Kopen