⁠⁠Win dit weekend tickets voor Lowlands en Down The Rabbit Hole 2024

Zaterdag 20 april is het weer Record Store Day in meer dan 23 landen. Extra leuk dit jaar: je kan namelijk kaarten winnen voor de uitverkochte edities van zowel Lowlands als Down The Rabbit Hole 2024.

Aanstaande zaterdag doen er 116 platenzaken door heel Nederland mee aan Record Store Day. De hele dag zijn er acties ter promotie van platen en vinyl, en kun je allerlei speciale releases op de kop tikken.

Lowlands tickets winnen

Op deze dag komt ook de LP ‘Illmatic: Remixes and Rarities’ van Nas uit. In het kader van zijn aankomende optreden op Lowlands dit jaar is er een speciale actie. In één van de platen van Nas zitten namelijk twee tickets voor Lowlands 2024 verstopt.

Dertig jaar nadar het album Illmatic van Nas uitkwam komt nu een limited edition LP ‘Illmatic: Remixes and Rarities’ uit speciaal tijdens Record Store Day. De plaat is een eerbetoon aan het eerste album dat Nas uitbracht, en is een waar collectors item.

Op de LP vind je speciale remixes en zeldzame nummers die een geheel nieuwe dimensie toevoegen aan Illmatic. Tijdens het luisteren van deze plaat kan je jezelf helemaal onderdompelen in de evolutie van Nas en zijn drie decennia aan hip-hop ervaring.

Down The Rabbit Hole tickets winnen

Down The Rabbit Hole doet hetzelfde trucje met de speciale release ‘Live At The Jazz Cafe’ van Olivia Dean. Zij is dit jaar te zien op Down The Rabbit Hole, dus in één van de platen zijn twee weekendtickets verstopt.

Benieuwd welke platenzaken allemaal mee doen? Bekijk de kaart op de website van Record Store Day en vind de platenzaak die het dichts bij jou in de buurt zit.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.