Advertisement

DITZ, Ghostwoman en meer onder eerste namen Loose Ends 2024

Loose Ends keert in 2024 terug in Utrecht! DITZ, Ghostwoman en Hiqpy behoren onder de eerste klinkende namen die aankomende zomer voor het nodige luidruchtige vermaak gaan zorgen.

Liefhebbers van garagerock en postpunk doen er verstandig aan zich op zaterdag 24 augustus te melden bij het toepasselijke decor – uitgerust met graffiti en aangrenzend skatepark – van het Utrechtse Beton-T terrein. Boekingskantoor Friendly Fire en TivoliVredenburg slaan namelijk wederom hun handen ineen voor Loose Ends 2024. Een festival vol nationale, en internationale opkomende bands met een spannend en rauw geluid, voor mensen die de moshpit niet schuwen.

Loose Ends 2024

De kaartverkoop voor Loose Ends 2024 start op zaterdag 20 april (Record Store Day) om 10:00. Via de website van het festival of de site van TivoliVredenburg kun je een ticket bemachtigen. Als je er vroeg bij bent, profiteer je van de early bird actie en heb je voor €37,50 toegang tot het festival. Zodra de early birds erdoorheen zijn, gaan direct de reguliere tickets voor een evenzogoed zachte prijs van €42,50 over de digitale toonbank.

Dat het tandem Friendly Fire en TivoliVredenburg een neusje voor talent heeft mag geen verrassing zijn. Toch is het het vermelden waard dat Loose Ends in het verleden namen als Sleaford Mods, Personal Trainer en Fontaines D.C. heeft mogen verwelkomen. En wees nou eerlijk, “ik zag ze al voordat…” blijft stiekem wel erg lekker om te zeggen, toch?