Goldband kondigt grootste zaalshows tot nu toe aan

Goldband trekt er weer op uit. Op 8 november 2024 is de Ziggo Dome aan de beurt, en op 6 december het Sportpaleis in Antwerpen. Nooit eerder gaf het trio een concert in zulke grote zalen. Voor tickets moet je snel zijn: je kunt je tot 3 april om 16:00 aanmelden voor de verkoop.

Van de Melkweg naar de AFAS Live, en nu met sneltreinvaart richting de Ziggo Dome op 8 november. De hype rondom Goldband blijft alsmaar toenemen, dat blijkt maar weer met deze aankondiging. De Ziggo Dome is de meest omvangrijke zaal waar de Hagenezen tot op heden een eigen concert gaven, met plek voor maar liefst zeventienduizend fans. De vraag is nu vooral: blijft het bij één datum?

Ook in België doet Goldband het goed. Hun populariteit is tevens daar niet te stoppen en gegroeid tot de maat van het Sportpaleis. Daar treden de heren een kleine maand later op, op 6 december.

Kaartverkoop Goldband

Tickets voor Goldband in de Ziggo Dome kun je bemachtigen voor prijzen vanaf €39,-. Je kunt je aanmelden voor een speciale voorverkoop via MOJO. Inschrijven kan tot en met 3 april, 16:00 uur. De eerste kaartjes vliegen dan donderdagochtend om 10:00 uur over de digitale toonbank.

Exclusieve festivalshows

Voordat het november is, staan Boaz, Karel en Milo als headliners op Lowlands 2024 en Pukkelpop 2024. Het gaat bovendien om twee exclusieve shows; meer festivaloptredens komen er dit jaar in de Benelux niet bij voor Goldband. Maar: wie daar in augustus niet bij kan zijn, krijgt nu in het najaar dus nog een herkansing.

Nieuwe muziek

Deze aankondiging volgt kort op de nieuwe single ‘You & Me’, die vorige week uitkwam. Het is het eerste nieuwe liedje van de heren in bijna een jaar tijd.