Maribou State zegt af voor Lowlands 2024

Maribou State
MaribouState_Credit_AlexandraWaespi_LEAD_2018_14 ·

Helaas bleef het niet bij één afzegging voor Lowlands 2024. Vandaag laat de organisatie weten dat Maribou State hun optreden moet afzeggen wegens gezondheidsproblemen.

Op Instagram deelt het duo een lange en emotionele post over de gezondheid van Chris. Hij is in 2022 gediagnosticeerd met een zeldzame hersenaandoening, Chiari malformatie. Het herstel na zijn hersenoperatie duurt nu langer dan verwacht, wat het duo ertoe dwingt de hele zomertour af te zeggen.

Derde album

Wel laat Chris in de post weten dat het elke dag een stukje beter gaat en er progressie te zien is in zijn herstel. Ook gaat het wél goed met Liam. Die blijft gewoon dj’en en optreden. Daarnaast ligt er een derde album klaar op de plank, en belooft het duo dat de gehele liveband terug bij elkaar komt wanneer dit nieuwe album uitkomt.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.