Puzzelen maar: Rock Werchter 2024 deelt timetable

Eindelijk is die daar: de timetable van Rock Werchter 2024. Uiteraard staan headliners als Dua Lipa en Foo Fighters op de main, nu weten we ook waar en wanneer de rest van het affiche te zien is.

Trommel je vrienden maar vast op, en maak je klaar voor een sessie plannen voor gevorderden. De voorpret kan nu echt beginnen, want de timetable van Rock Werchter 2024 is beschikbaar via de officiële Rock Werchter app. Uiteraard vol topacts, en dus clashes.

Tickets

Combitickets voor Rock Werchter zijn nog altijd verkrijgbaar. Voor €309 ben je 4 tot en met 7 juli welkom in Werchter. De meest goedkope camping, The Hive, is al uitverkocht. Wel zijn er nog plekjes beschikbaar op de luxere campings, vanaf €61,50 per persoon.

Ga je liever één dagje naar Werchter? Tickets voor de donderdag en vrijdag zijn nog beschikbaar. Voor €134 zie jij donderdag onder andere Lenny Kravitz, Janes Addiction en Parkway Drive. Vrijdag krijg je voor ditzelfde bedrag Måneskin, Sum 41, Frank Carter & The Rattlesnakes en nog veel meer voorgeschoteld.

Nog niet helemaal zeker welke acts je wil zien? Of gewoon al zin om nog dieper in de line-up te duiken? Check dan onze Rock Werchter 2024 playlist.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen