Rock Werchter verkoopt nu ook high-end zonnebrillen

Rock Werchter

Rock Werchter gaat een samenwerking aan met Odette Lunettes, een merk uit Antwerpen dat zonnebrillen verkoopt. De collectie is vanaf nu te koop.

Een goede zonnebril is onmisbaar in elke festivalpaklijst. Rock Werchter helpt haar bezoekers een handje met een stijlvolle collectie zonnebrillen van hoge kwaliteit. Er zijn vier unisex monturen beschikbaar met muzikale namen: de Ruzz, Riff, Thrill en Wah. Elke bril kost 99 euro en is beschikbaar in een klassieke zwarte kleur of met een donkerbruine havana print.

Wat de monturen extra speciaal maakt, zijn de pootjes. Net als de naam hebben ook de ’temples’ van de bril een associatie met muziek. Deze zien eruit als het silhouet van een gitaar, een perfect passend symbool voor een evenement als Rock Werchter. Het festival werkt voor deze collectie samen met Eline de Munck en Bob Geraets, de gezichten achter Odettes Lunettes. Beiden zijn bekend van de Belgische televisie.

Odettes Lunettes en Rock Werchter hebben de ambitie om een zonnebril te maken die langer meegaat dan één zomer en duurzaam is. Aan de kwaliteit van de brillen zal het niet liggen, maar wie van plan is om onbezonnen de moshpit in te rennen, kijkt misschien nog even naar een festivalverzekering. Je scoort de monturen in de webshop van Rock Werchter, op de website of in de winkel van Odettes Lunettes of bij de Belgische opticien.