Strandfestival ZAND pakt uit met Guus Meeuwis, BLØF, Acda en de Munnik en meer

Foto: Ole Rethans

Als je aan het einde van de zomer nog niet bent uitgedanst, dan ben je bij de 15de editie van Strandfestival ZAND aan het juiste adres. Op 23 en 24 augustus 2024 staat op het strand van Almere een mooi rijtje artiesten klaar om samen de zomer af te sluiten, waaronder Guus Meeuwis en BLØF.

Het optreden van Guus Meeuwis is extra bijzonder, omdat het een van de weinige festivals is die de Brabander geeft naast zijn eigen ‘Zachte G’ concerten. De organisatie van Strandfestival ZAND scoort bovendien punten met het boeken van zowel BLØF én Acda en De Munnik: dat is deze zomer een zeldzame combinatie, die niet vaak samen op de line-up van één festival staan.

Zie de hele line-up hieronder:

Het festival wordt vrijdag geopend om 16:00 uur met jaren 80 hits gespeeld door de Edwin Evers Band. ’s Avonds staan Acda en de Munnik en BLØF op de planken. Op zaterdag begint het festival wat vroeger en zijn bezoekers om 13:00 uur al welkom.

Foto: Ole Rethans

Almeerderstrand

Dit festival heet natuurlijk niet voor niks ‘ZAND’: het vindt plaats op het Almeerderstrand, dus je kijkt met je voetjes in het zand naar de acts. Als het weer het toelaat kun je zelfs een verfrissende duik nemen. Liever droge voetjes? Dan check je de verschillende foodtrucks of andere activiteiten die op het terrein te vinden zijn.

Goed om te weten: het Almeerderstrand is uitstekend te bereiken met normale lijnbussen vanaf Amsterdam Amstel en vanaf bijna elk treinstation in Almere. Je stapt dan uit bij halte Almere Strand en vanaf daar is het nog een stukje lopen. Voor de volledige informatie bekijk de website van het festival.

Kaarten kopen

De kaartverkoop van het festival is al een tijdje van start via de officiële website. Er zijn vrijdag, zaterdag en weekend tickets te koop. Alle earlybirds zijn al de deur uit, dus twijfel niet te lang. Voor een dagticket ben je €59,50 kwijt, voor een weekendticket betaal je €94,50. Daarnaast zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar, met onder andere toegang tot de exclusieve VIP-area en beter zicht op het hoofdpodium. Ga je met een groep van acht personen? Dan is het voordelig om een groepsticket te kopen; dat scheelt je dan €7,50 per kaartje.

Strandfestival Zand Logo

Strandfestival Zand 2024

Locatie
Nederland
Almere, Nederland
Datum 23-24 augustus 2024
Line-up
Chef'Special
Clouseau
Guus Meeuwis
Tickets Dagkaarten vanaf €29.5. Combitickets vanaf €89.4. Kopen