Advertisement

Zelfbevestiging: Arooj Aftab naar Lowlands 2024

Ze was nog niet officieel aangekondigd maar op de website van Arooj Aftab tussen de tourdata staat het al wel. De zangeres is op 16 augustus te zien in Biddinghuizen op Lowlands 2024.

Deze zomer staat Arooj Aftab op verschillende grote festivals zoals Glastonbury en Flow Festival. Nu is op haar website in het tourschema ook te zien dat ze weer naar Nederland komt. Op de vrijdag van het Lowlands weekend treed ze dan ook op in Biddinghuizen.

Naast Lowlands is de zangeres ook in Nederland te vinden op 13 juli op North Sea Jazz in Rotterdam en 8 november op November Music 2024 in ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast is ze ook in de buurt op 28 juli bij Live is Live in Antwerpen.

Nieuw album

Op 31 mei komt het vierde album van Arooj Aftab uit. Het album heet Night Reign en is geïnspireerd door de nacht. Aftab vindt dat in de nacht, in alle stilte unieke momenten kunnen ontstaan. Momenten van onder andere verlangen, onderdak en liefde. Deze momenten en gevoelens waren de inspiratiebron voor het nieuwe album. De eerste singel van het album ‘Raat Ki Rani’ is uit sinds gisteren samen met een mooie videoclip.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.